Bilverksted

Offentlig godkjent bilverksted

Vi utfører service og reparasjoner på alle biltyper. Da vi er et offentlig godkjent bilverksted tilbyr vi også EU-kontroll. Ballangen Bil og Båt er en del av BilXtra bilverksted.

Trenger du hjelp med din bil, så ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat og et helt uforpliktende tilbud.

Vi verdsetter god kundeservice og fagkunnskap høyt – kunden skal føle seg trygg på at bilen deres er i gode hender hos oss.

EU-kontroll

EU-kontroll er en lovpålagt kontroll alle bileiere må gjennomføre. Bilen skal på EU-kontroll når den er 4 år gammel første gang, deretter hvert annet år. Bilen skal være ferdig godkjent før datoen utløper.

Bilde av en bilmekaniker som skrur i motoren på en bil - Ballangen Bil og Båt AS - Bilverksted
Kilometerservice

Vi utfører kilometerservice og motorservice etter din bil sine spesifikasjoner. Du kan være trygg på at alle punktene følges, og at oljens kvalitet oppfyller bilprodusentenes krav.

Bilde av en bilmekaniker som tar service på en bil - Ballangen Bil og Båt AS - Bilverksted
Reparasjoner

Vi utfører reparasjoner, og har verktøy, utstyr og apparater for å kunne lese av og slette feilkoder på de fleste bilmerker. Vi utfører også motorservice og bytte av registerreim.

Bilde av oljeskift på bil - Ballangen Bil og Båt AS - Bilverksted
Oljeskift

Olje og filterskift blir gjort på hver service, er det ikke på tide med en service, anbefaler vi likevel at det skiftes olje og filter en gang i året. Vi tar oljeskift på både manuell- og automat-girkasse.

Bremseservice

Vi utfører bremsetester på bremseprøver (ruller). Er ikke bremsene innenfor kravene kan vi reparere og skifte bremsedeler. Ta gjerne en bremseservice for å være på den sikre siden.

AC-service

En AC-service gjør at vi finner ut av feil i klimaanlegget ditt og fikser problemet, slik at du igjen kan få frisk luft inn i bilen. Vi utfører også klimarens med allergivennlige rensemidler.

Firehjulskontroll

Firehjulskontroll er en hjulstillingskontroll hvor vi utfører en analyse av hjulstillingen til alle fire hjulene på bilen. Har du f.eks. kjørt på en fortauskant så kan et eller flere av hjulene vrir seg ut av posisjon. Vi fikser slike problemer.

Ruteskift

Trenger du skifte frontruta di? Vi hjelper deg med ruteskift på din bil. Det er svært viktig å bytte rute ved større steinsprutskader eller andre svekkelser i glasset, slik at ruten ikke sprekker mens du kjører.

Priser

 • PKK personbil KR 1 190,-

  Inntil 3500 kg

 • PKK bobil KR 1 490,-

  Inntil 3500 kg

 • A/C gass KR 1 800,-

  Tømming / fylling

 • Firehjulskontroll KR 1 500,-
 • Flushing av automatgirkasse FRA KR 1 900,-

  Startpris + olje og rensemiddel/tilsetning

 • Service Ta kontakt

  Kontakt oss for pristilbud.

 • Reparasjoner Ta kontakt

  Kontakt oss for pristilbud.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.